Jestem osobą, która wszystko stara się zrobić szybko, przez co często niedbale. Herbata uczy staranności, wymaga, żeby poświęcić jej całą swoją uwagę. Tak jak Wy, wyciszam się i uspokajam dzięki niej, zapominam na chwilę o wszystkich problemach, o dniu dzisiejszym. Przez chwilę zamykam się w sobie i jestem tylko ja, ja i herbata. Nie zawsze to wychodzi tak, jakbym chciała ale wciąż się uczę, staram się pracować nad sobą i to jest fantastyczne

Moja historia z herbatą może wydawać się dziwna, bo dawno temu spróbowałam jej po raz pierwszy, zachwyciłam się nią ale jakiś czas później porzuciłam. Dopiero niedawno wróciłam do tego wszystkiego i cieszę się, że znów "tu" jestem. Tym razem zabieram się za to i za siebie na porządnie i już nie odpuszczę

Jeśli chodzi o SDM... doskonale pasuje do chwil z herbatą

Ja uwielbiam słuchać folku irlandzkiego, dzięki temu nastrajam się niesamowicie pozytywnie. Filiżanka "zielonej" wraz z "zieloną" muzyką i wszystko wydaje się piękniejsze ^^
"(...) żeby poznać sens życia w każdym oddechu, w filiżance herbaty (...) życie w każdym oddechu"
Ostatni samuraj
Pozdrawiam